Tečajevi za tvrtke

U današnjem je globaliziranom poslovnom svijetu neminovno da ljudi znaju više stranih jezika. Prepoznali smo to i stoga Vam nudimo tečajeve za zaposlenike Vaše tvrtke. Tečajeve koje Vam možemo ponuditi bit će izrađeni u tijesnoj suradnji s Vama jer Vi najbolje znate što želite od Vaših zaposlenika, u kojim područjima moraju imati izrazito dobro razvijene kompetencije i sposobnosti. Naš će tim predavača skrojiti tečaj po Vašoj mjeri i prema Vašim individualnim potrebama. Na taj način Vaši zaposlenici neće nepotrebno trošiti vrijeme na sadržaje koje im nisu potrebni, već će se od samoga početka usredotočiti na one vještine koje su bitne za obavljanje poslovnih zadaća.

Kako se organizira tečaj za tvrtke?

  1. Početni dogovor s Vama

Na početnom se dogovoru s Vama upoznajemo s Vašim potrebama i određujemo ciljeve koje želite postići. Ujedno se dogovaramo o možebitnom jezičnom testiranju zaposlenika.

  1. Izrada programa tečaja

Vodeći računa o Vašim potrebama i ciljevima koje želite ostvariti, naš tim iskusnih predavača izradit će program za tečaj. Osmislit ćemo pri tome nastavne materijale i pomoćna nastavna sredstva koja će najbrže i najefikasnije dovesti do rezultata.

  1. Pregled programa tečaja

Nakon što izradimo program, donosimo Vam ga kako ga bismo definirali i počeli s izradom nastavnih materijala.

  1. Izvedba programa tečaja

Tečaj možemo izvesti u Vašim prostorijama ili u našim prostorijama, ovisno o tome što Vam više odgovara. Tečaj izvodimo prema dogovorenoj dinamici rada. Vaši će zaposlenici imati priliku da odlaze na individualne konzultacije ukoliko se pokaže potreba za tim. Sredinom i krajem tečaja usmeno i pismeno ćemo Vas izvijestiti o napretku tečaja i ostvarenju ciljeva.

  1. Testiranje

Na kraju tečaja Vaši zaposlenici pristupaju završnom pismenom i usmenom testiranju. O svakom ćete pristupniku dobiti detaljno izvješće. Osim toga svaki polaznik dobiva certifikat usklađen sa ZEROJ.

U našim business paketima nudimo Vam prevođenje, uređivanje i lektoriranje dokumenata, dopisa, internetskih stranica i drugih spisa na hrvatskom i stranom jeziku.

Naši partneri

[smartslider3 slider=2]