Prevođenje 

Ako trebate nešto brzo, točno i pouzdano prevesti na ili sa hrvatskoga, dođite k nama. Isto tako ako trebate prijevod s nekoga stranog jezika na drugi strani jezik i to Vam možemo ponuditi. Bez obzira na to trebate li prijevod za svoje privatne potrebe ili za poslovne, stojimo Vam na raspolaganju.

Pisani prijevod

Želite prevesti neki tekst sa ili bez ovjere sudskoga tumača, naši će Vam to prevoditelji bez oklijevanja napraviti. Prevodimo razne vrste tekstova (administrativni, tehnički, medicinski, literarni, internetske stranice…).

 

Konsekutivno i simultano prevođenje

Ukoliko Vam dolaze u posjet poslovni partneri iz inozemstva koji ne govore hrvatski jezik, tu smo. Naši će Vam prevoditelji pomoći u tome da ne dođe do nesporazuma s Vašim poslovnim partnerima tako da bezbrižno možete organizirati konferencije i sastanke a da budete uvjereni u to da ćete se međusobno razumjeti bez poteškoća.

Usmeno je prevođenje, dakako, zahtjevnije od pisanoga jer se sve mora učiniti u treptaju oka, međutim, naši iskusni prevoditelji neće imati problema s tim. Dokazali su se u mnogim područjima. Tako su imali priliku prevoditi na sastancima i konferencijama iz područja prava, ekonomije, medicine, agronomije i dr.

Kako bi prijevod bio što bolji, teme, okosnica i radni materijali sastanka trebaju biti dostavljeni nekoliko dana unaprijed kako bi se prevoditelji mogli pripremiti.

Lektura, korektura i prijepis

Dobro vladate jezikom, no nesigurni ste glede pojedinosti u tekstu. Niste sigurni piše li se riječ doista tako, gdje treba postaviti zarez, koja se riječ piše velikim početnim slovom i sl.? Želite da tekst bude u skladu sa stilskim odlikama pojedinog žanra? Nema problema, dođite k nama. Naši će ga predavači koji su osim toga profesori jezika pregledati i ispraviti, a tamo gdje treba, usuglasiti ga s Vašom zamisli.

Ako pak niste stigli napisati tekst u digitalnom obliku, rado ćemo to učiniti za Vas.